Hoop, gezeik en liefde

In januari 2010 ging ‘Hoop, Gezeik en Liefde’ in première en werd vervolgens goed ontvangen door zowel pers als publiek. Dit seizoen gaan Hassan’s Angels dan ook nogmaals de Nederlandse theaters langs in de reprise.

Hassan’s Angels hebben door het professionele onderzoeksbureau Noorman & Waardan marktonderzoek laten doen naar ‘de liefde’. Naar de liefde binnen Nederlandse huwelijken, naar het aantal gescheiden mannen en vrouwen en naar de reden dat mensen scheiden.
Het ‘Ik koop voor jou een ring van goud en samen worden we gelukkig oud’ is voor de dames nog steeds niet in zicht… En wanneer de Angels onderzoek doen naar hun eigen verleden blijkt er helemaal geen redden meer aan!

In ‘Hoop, Gezeik en Liefde’ gaat het over de liefde, met alle hoop en het gezeik dat daarbij komt kijken. Over de zin van het leven. Over het koesteren van je partner of juist over die “Untergang” van de man als hij door zijn vrouw verlaten wordt. Maar ook over de vriendschap tussen twee vrouwen, de balans tussen geven en nemen en het beseffen van wat je hebt.

Naast hun optredens in het theater zijn Inci en Elvan onder meer bekend van het satirische televisieprogramma ‘HARIRAH’, waar zij tevens aan meeschreven. Daarnaast speelt Elvan Akyildiz al sinds 1997 in ‘Sesamstraat’.

Spel:
Inci Lulu Pamuk & Elvan Akyildiz
Tekst:
Elvan Akyildiz, Inci Lulu Pamuk, Shireen Strooker
Regie:
Shireen Strooker
Genre:
Cabaret
Tournee:
januari t/m mei 2011

De pers over ‘Hoop, Gezeik en Liefde’

“Het duo Inci Pamuk - Elvan Akyildiz is goud”

De Volkskrant

scene 1

scene 2