Elvan Akyildiz
Elvan Akyildiz genoot haar opleiding o.m. bij De Nieuw Amsterdam. Sinds 1996 is ze één van de vaste spelers van Sesamstraat. Behalve in Sesamstraat speelde ze diverse rollen in Nederlandse drama- en komedieseries, zoals Fort Alpha, Wet en Waan, Bradaz, Klokhuis Circus Kiekeboe, Hallo Holland, Missie Warmoesstraat, Onderweg naar Morgen en Voor Elkaar.
In 2003 was ze te zien in In de schaduw van mijn vader van theater Rast. Ook speelde Elvan in vier films:  nl. een eindexamenfilm De betekenis van de nacht voor de NFTA, speelfilm Krima/Kerime van Herbert Curiel, Het zuiden van Martin Koolhoven en Taxi 656 van Saskia Diesing.
Elvan was in 2002 één van de twee vaste presentatoren van de satirisch komische NPS-serie Surinamers zijn beter dan Turken.
Daarnaast deed ze verschillende presentaties en acts bij Yo! Opera en kinderfestivals.

 

Inci Lulu Pamuk
Inci Lulu Pamuk heeft in 2001 Hassan’s Angels opgericht nadat ze aanvankelijk een studie rechten in Amsterdam volgde. Hiervoor had ze in 1992 Turkish Delight Theatre Productions opgericht, hierin vormde ze samen met Nilgun Yerli een duo. Met Turkish Delight heeft ze per jaar zo'n 150 optredens gespeeld en cabaret op maat geschreven. Al 15 jaar is Inci ookals presentatrice  actief o.a. voor Stichting Pop Against Racism, UNICEF, MTE-Events, Festival Mundial, World Roots Festival, Vluchtelingenwerk Nederland, COA, Shell, stichting Mystiek (organisator van Turkse concerten).   Inci heeft als vast panellid  deelgenomen aan het radioprogramma ‘KRO's Dingen Die Gebeuren’, en het TV-programma ‘Het Lagerhuis’ (VARA). Als actrice heeft ze gespeeld in toneelstukken van Paul Pourveur/theater Rast en theater E/A o.a. ‘De Afrekening’, ‘In de schaduw van mijn vader’, ‘De Kroonprins’. Daarnaast speelde ze in de televisieserie ‘Hallo Holland’ en de speelfilm ‘Krima/Kerime’, van Herbert Curiel.